E-Book: Iedereen de baas

Wat we kunnen leren van deze pandemie – door Ricardo Semler

Wat leren we van deze pandemie?

Of we het nu leuk vinden of niet – en, nog belangrijker, of we er nu klaar voor zijn of niet – de wereld werkt nu op een manier die opvallend veel lijkt op wat Ricardo Semler beschreef in zijn bestseller, “The 7-Day Weekend”. Inderdaad, dankzij de COVID-19-pandemie leren de meesten van ons nu in sneltreinvaart de kneepjes van het werken op afstand, maar denken we ook na over welke lessen we uit deze nieuwe situatie kunnen halen? In deze korte video geeft Ricardo zijn visie op de toekomst van werk.

Bouwen aan sterke teams

Nooit eerder kreeg het woord ‘team’ zoveel lading – want we zijn samen in deze nieuwe situatie beland. Als team. Het team waarmee je opereert, is altijd al de bouwsteen van je succes geweest, maar hoe je nu het beste uit jouw medewerkers kunt halen is actueler dan ooit. In dit artikel geven we je een aantal tips die aan de basis van zelforganisatie staan en die jou direct helpen sterkere teams te bouwen.

Op zoek naar meer inspiratie?

Het is onze missie om mensgerichte organisaties te bouwen. We doen dit onder andere door het aanbieden van gratis content. Bekijk hier de rest van onze blog artikelen en laat je inspireren.