E-Book: De Post-COVID Organisatie

De Kracht van Zelforganisatie

In dit maandelijkse webinar gaan we in op de vraag, ‘hoe leidt zelforganisatie tot meer veerkracht in een organisatie?’. We nemen je mee in onze filosofie naar de essentie van zelforganisatie, het verschil met zelfsturing, succesverhalen en de voorwaarden om het ook in jouw organisatie succesvol te implementeren.

Het volgende geplande webinar:

De Kracht van Zelforganisatie
Maandag 23 Mei 16.00 – 17.00 uur

In de Semco Style filosofie wordt zelforganisatie gezien als een middel om de doelen van een organisatie te realiseren, niet als doel op zich. Met dit perspectief heeft zelforganisatie het vermogen om autonome teams te creëren, die zich verantwoordelijk voelen voor organisatorische doelen, deze eigen maken en een bedrijfscultuur te creëren die wordt gekarakteriseerd door bevlogenheid onder de mensen.

Lang na de introductie van zelforganisatie in vele sectoren wereldwijd, heeft het naast succesverhalen ook veel vraagtekens opgeleverd. Wat zijn de grenzen van zelforganisatie? Wanneer zijn wij als team of organisatie succesvol zelforganiserend? En hoe brengt zelforganisatie nou meetbaar succes met zich mee? In dit webinar gaan we in op de principes die aan deze vragen ten grondslag liggen en gaan we in op essentiële vragen die voorafgaand beantwoord dienen te worden.

Benieuwd naar wat zelforganisatie jouw organisatie kan bieden? Meer weten over onze trainingsprogramma’s? Zet dit webinar dan snel in je agenda en meld je aan door het registratieformulier in te vullen – tot snel!

Alvast inspiratie opdoen?

Lees meer over wat zelforganisatie kan doen voor organisaties in de Semco Style Stories reeks! Deze succesverhalen van over de hele wereld geven je een inzicht van de kracht van zelforganisatie.


    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.