E-Book: Iedereen de baas

VERSTERK JE PROFIEL MET SEMCO STYLE DIGITALE DIPLOMA’S

De Semco Style Academy biedt nu digitale diploma’s aan. Verdien digitale badges die door jouw organisatie en professioneel netwerk erkent zullen worden. Deze digitale badge weergeeft een geverifieerde prestatie, die aan jou als persoon wordt uitgerekt en daarmee echt alleen van jou persoonlijk is.

Waarom Digitale Diploma's

Digitale diploma’s hebben de manier veranderd waarop de wereldprestaties erkent. Verifieerbare vaardigheden zijn niet meer weg te denken in het digitale tijdperk waarin trainingsprogramma’s op afstand de standaard zijn geworden. Semco Style Institute biedt hooggewaardeerde trainingsprogramma’s aan, waaraan we nu verifieerbare digitale diploma’s hebben toegevoegd.

Credly is ‘s werelds meest vertrouwde ecosysteem voor digitale diploma’s en de grootste verifieerbare wereldwijde talentmarkt. Om deze redenen start Semco Style Institute nu een partner samenwerking met Credly om badges uit te geven. De Semco Style Academy biedt nu digitale accreditaties aan en zal dit aanbod binnenkort uitbreiden met meer mogelijkheden om verschillende aan prestaties gekoppelde diploma’s te behalen.

Hoe het werkt

Na het succesvol afronden van een van de door Semco Style geverifieerde programma’s, zal Semco Style Institute jouw digitale badge uitgeven via Credly en word je uitgenodigd om deze te claimen. Zodra je dit hebt gedaan, maak je een Credly profiel aan en kun je jouw badge openen en bekijken op je Credly profielpagina. Als je al eerder een badge op Credly hebt ontvangen, zorg er dan voor dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt, zodat al je badges als onderdeel van hetzelfde profiel verschijnen.

Ontdek en deel!

Zodra je jouw badge hebt geclaimd, kun je deze delen op sociale media, weergeven op uw LinkedIn profiel en de badge downloaden on insluiten voor gebruik op andere locaties, zoals op een persoonlijke website of binnen bedrijfsplatforms.

Semco Style geverifieerde badges

Semco Style geverifieerde prestaties zijn digitale badges die jouw vaardigheden met Semco Style erkennen. Begin vandaag nog met het binnenhalen en delen van jouw badges!

Onze reeks kernprogramma’s

Mensgerichte organisaties zijn de toekomst. We helpen organisaties in hun transformatie met onze kernprogramma’s die zich focussen op de Semco Style filosofie.

 

Speciale reeks programma’s

De manier van werken verandert naarmate we met verschillende gebeurtenissen geconfronteerd worden. In 2020 stond de wereld even stil toen de pandemie toesloeg. We spelen in op deze veranderingen door onze filosofie te koppelen om organisaties te helpen met de huidige trends om te gaan.

Veelgestelde vragen

V: Wat is een digitale badge?

A: Digitale badges zijn webversies van een diploma’s, certificering of leerresultaat die in real-time online kunnen worden geverifieerd. Het is een visuele weergave van een geverifieerde prestatie, zoals een vaardigheid of voltooiing van een cursus of programma. Badges worden online uitgegeven, geopend en weergegeven en kunnen worden gedeeld op sociale mediakanalen, persoonlijke profielen en CV’s.

V: Hoe wordt mijn certificatie afgebeeld als badge

A: De Semco Style Academy is een samenwerking aangegaan met Credly om de prestaties die je neergezet hebt te vertalen in een badge. Deze worden uitgegeven en beheerd via ons digitale badgeplatform. Na voltooiing van een door ons geverifieerd programma, en de bijkomstige vereisten, ontvang je een e-mail van Credly (admin@credly.com) met instructies voor het claimen van je badge en het instellen van jouw account. Vervolgens maak je een Credly profiel aan waar je jouw badge op jouw gepersonaliseerde Credly profielpagina kunt openen en bekijken. Als je al eerder een badge op Credly hebt ontvangen, zorg er dan voor dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt, zodat al je badges als onderdeel van hetzelfde profiel verschijnen.

De technologie die Credly gebruikt, is gebaseerd op de Open Badge Standards van IMS Global. Hiermee kunt u uw competenties digitaal beheren, delen en verifiëren.

V: Wat zijn de voordelen van een badge?

A: Door je opgedane vaardigheden als een badge weer te geven, kunt je deze vaardigheden online delen op een manier die eenvoudig, vertrouwd en in real-time gemakkelijk te verifiëren is. Badges bieden werkgevers en collega’s concreet bewijs van wat je moest doen om jouw accreditatie te verdienen en waartoe je nu in staat bent. Credly biedt ook arbeidsmarktinzichten op basis van jouw vaardigheden. Je kunt vacatures zoeken en solliciteren via Credly.

V: Wie is Credly?

A: Credly is dé oplossing voor het uitgeven en beheren van digitale accreditaties. Credly werkt samen met geloofwaardige organisaties om mensen over de hele wereld digitale referenties te verstrekken.

V: Wat als ik mijn badge niet publiekelijk wil delen?

A: Je kunt je eigen privacy-instellingen eenvoudig configureren in Credly. Je hebt volledige controle over de informatie over jezelf die openbaar wordt gemaakt.

V: Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Credly?

A: Nee. Dit is een service die we je gratis aanbieden.

V: Wat weerhoudt anderen om mijn badge te kopiëren en gebruiken?

A: Hoewel badges gewoon digitale afbeeldingsbestanden zijn, zijn ze op unieke wijze gekoppeld aan gegevens die op Credly worden beheerd. Deze koppeling naar geverifieerde gegevens maakt ze betrouwbaarder en veiliger dan een papieren certificaat. Het elimineert ook de mogelijkheid dat iemand jouw accreditatie en bijbehorende identiteit claimt.

V: Waar en hoe kan ik mijn badge via Credly delen?

A: Je kunt jouw badge rechtstreeks vanuit Credly delen op LinkedIn, Twitter en Facebook, via e-mail, ingesloten in een website of jouw persoonlijke e-mailhandtekening.

V: Kan ik verkregen badges exporteren via Credly naar andere platformen?

A: Je kunt jouw badge downloaden op de ‘Badge delen’ pagina. Jouw gedownloade badge bevat Open Badge Infrastructure (OBI)-compatibele metadata die in de afbeelding zijn ingesloten. Hiermee kunt je jouw badge opslaan op andere OBI-conforme badgesites, zoals de Badge Backpack.

V: Kan ik andere verkregen badges importeren van andere platformen naar Credly?

A: Op dit moment niet.

V: Ik heb hulp nodig met mijn digitale accreditaties. Wie kan ik contacteren?

A: Je kunt ten alle tijden hallo@semcostyle.nl mailen met vragen over de badges die Semco Style Institute heeft uitgegeven. Voor andere Credly-gerelateerde vragen kun je het Credly Help Center voor hulpartikelen of een ticket indienen voor aanvullende ondersteuning.