E-Book: De Post-COVID Organisatie

Training Programma's

Semco Style Institute biedt trainingen en programma’s met als doel bedrijven vooruit te helpen op hun weg naar zelfsturing. Alle programma’s zijn gebaseerd op de Semco Style Principes en hebben als doel je op weg te helpen naar flexibele, autonome teams die de klant centraal stellen en die het werknemersgeluk vergroten. We bieden programma’s aan op alle niveaus en al onze trainingen zijn ook geschikt als in-company programma’s, aan te passen op basis van de persoonlijke wensen.

Fundamentals Programma

Het Fundamentals Programma geeft een volledig overzicht van Semco Style. Je ervaart zelforganisatie in actie en er is veel ruimte voor vragen. Deze training is geschikt voor iedereen die meer wil weten over de Semco Style Principes en geeft richting voor de eerste stappen richting zelforganisatie.

Changemaker Program

Ons driedaagse Changemaker Programma focust zich op de teams – hoe breng je meer autonomie en verantwoordelijkheid in het team en wat is jouw rol in deze reis? Je duikt in actuele cases met energieke oefeningen en je verkrijgt diepgaande kennis van de Semco Style Roadmap en bijbehorende tools.

Expert Program

Tijdens het zesdaagse Expert Programma leer je alles wat je moet weten om teams, en hele organisaties, succesvol te transformeren naar zelfmanagement. Je ontwikkelt een duidelijk beeld van jouw ideale zelforganisatie. We beloven een energieke start met de Experience Game en dompelen je daarna onder in de Semco Style principes, interessante theorie, uitdagende rollenspellen en inspirerende bedrijfsbezoeken.

Experience Game

Heb je meer met gamification? Dan kun je niet om de Semco Style Experience Game heen; ervaar de omslag van hiërarchie naar zelforganisatie tijdens dit interactieve spel en leer gedragspatronen te doorgronden.