E-Book: Iedereen de baas

Training Programma's

Semco Style Institute biedt trainingen en programma’s met als doel bedrijven vooruit te helpen op hun weg naar zelfsturing. Alle programma’s zijn gebaseerd op de Semco Style Principes en hebben als doel je op weg te helpen naar flexibele, autonome teams die de klant centraal stellen en die het werknemersgeluk vergroten. We bieden programma’s aan op alle niveaus en al onze trainingen zijn ook geschikt als in-company programma’s, aan te passen op basis van de persoonlijke wensen.

Beginnen met zelforganisatie

Het Beginnen met zelforganisatie Programma geeft een volledig overzicht van Semco Style. Je ervaart zelforganisatie in actie en er is veel ruimte voor vragen. Deze training is geschikt voor iedereen die meer wil weten over de Semco Style Principes en geeft richting voor de eerste stappen richting zelforganisatie.

Leiderschap in Zelforganisatie

Ons driedaagse Leiderschap in Zelforganisatie focust zich op de teams – hoe breng je meer autonomie en verantwoordelijkheid in het team en wat is jouw rol in deze reis? Je duikt in actuele cases met energieke oefeningen en je verkrijgt diepgaande kennis van de Semco Style Roadmap en bijbehorende tools.

Expert Certificatie Program

Tijdens het Expert Certificatie Programma leer je alles wat je moet weten om teams, en hele organisaties, succesvol te transformeren naar zelforganisatie. Je ontwikkelt een duidelijk beeld van jouw ideale zelforganisatie en zet tevens al stappen in de juiste richting. In een internationaal cohort ga je aan de slag met de Semco Style principes, interessante casestudies, uitdagende rollenspellen en inspirerende gastsprekers.

Experience Game

Heb je meer met gamification? Dan kun je niet om de Semco Style Experience Game heen; ervaar de omslag van hiërarchie naar zelforganisatie tijdens dit interactieve spel en leer gedragspatronen te doorgronden.