E-Book: Iedereen de baas

De Top 10 Mythes Over Democratisch Management

e-Book
Er wordt wel eens gezegd dat elk revolutionair idee door drie stadia gaat: eerst is het belachelijk, dan is het gevaarlijk, en uiteindelijk is het nooit anders geweest. Dat geldt zeker voor democratisch management, of het kleinere Nederlandse broertje: zelfsturing.

Hoewel er meer en meer voorbeelden zijn van bedrijven die een lager ziekteverzuim, een hogere medewerkerstevredenheid en betere resultaten rapporteren na het invoeren van zelfsturing, leeft er ook nog heel veel onbegrip en scepsis.

Ricardo Semler, de pionier die al bijna 30 jaar geleden een radicale vorm van democratisch management met succes doorvoerde in zijn bedrijf Semco, is de aangewezen persoon om de meest gehoorde misvattingen over zijn ‘Semco Style’ van organiseren te weerleggen.

Vul het formuliertje hiernaast in en download direct zijn e-book The Top 10 Myths of Democratic Management.    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.