E-Book: De Post-COVID Organisatie

SEMCO STYLE TALKS – DE PODCAST

In de podcast ‘Semco Style Talks’ gaan we op zoek naar de organisatie van morgen. SSI-oprichters Farouk el Kodady en Luuk Willems verkennen samen met pioniers, leiders en ondernemers het werkend bestaan in de toekomst. Hoe mensgericht is deze toekomst? Wat wordt de rol van leiderschap? Zo doe je inspiratie op voor het future-proof maken van je organisatie in het hier en nu.

Om de week een nieuwe aflevering!

DE AFLEVERINGEN

#1 Betrokkenheid en bevlogenheid in de autobranche

Joël van den Doel | Vibber

In deze podcast gaat Joël van den Doel in gesprek over het belang van betrokkenheid bij personeel, werkgeluk en de noodzaak van de werkgever om aantrekkelijk te blijven voor een nieuwe generatie. Het onderzoek wat hij als creatief directeur bij consultancy Vibber uitvoerde in de autobrache staat centraal.

Semco Style Shares

Voor meer inspiratie!

Semco Style Talks

Deze interviewreeks belicht zowel de gezichten achter Semco Style als diegenen die het elke dag opnieuw in de praktijk brengen. Benieuwd naar de ambities van onze partners en de ervaringen van zij die het Semco Style fundament hebben gelegd? Medeoprichter Farouk el Kodady en zijn gasten nemen je mee in de wereld van het Semco Stijl gedachtegoed en diens visie op de toekomst, heerlijk relaxt vanuit thuisstudio.

Semco Style Stories

Reis mee de wereld rond en dompel je onder in de verhalen van pioniers van over de hele wereld! Medeoprichter Luuk Willems verzamelt bijzondere verhalen van verhalen van Semco Style geïnspireerde organisaties. Deze serie geeft je een praktisch inzicht van de manieren waarop zelforganisatie tot stand komt en brengt je de inspiratie achter om zelf van start te gaan.

Populair E-Book: Top 10 Mythes

Er wordt wel eens gezegd dat elk revolutionair idee door drie stadia gaat: eerst is het belachelijk, dan is het gevaarlijk, en uiteindelijk is het nooit anders geweest. Dat geldt zeker voor democratisch management, of het kleinere Nederlandse broertje: zelforganisatie.

Ricardo Semler, dé pionier van zelforganisatie, is de aangewezen persoon om de meest gehoorde misvattingen over zijn ‘Semco Style’ van organiseren te weerleggen.