E-Book: Iedereen de baas

Semco Style Roundtable

Roundtable

Semco Style Institute organiseert regelmatig online en offline events met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je een beschrijving van de eerstvolgende Roundtable die gepland staat. Deelname is gratis.

Volgende editie: Donderdag 25 april 2024, 10.00-12.00

Rondetafel: de balans tussen sturen en loslaten

Wie te veel stuurt creëert slaafse volgers en weet zeker dat gezond verstand en talent niet de ruimte krijgen die ze verdienen. Wie te veel loslaat creëert te weinig verbinding en richting. De valkuil van micromanagement ligt altijd op de loer. Hoe voorkom je dat alles via de leiding loopt? Bij deze rondetafebijeenkomst ga je in gesprek met andere leidinggevenden over dit boeiende vraagstuk, en uiteraard onder deskundige begeleiding.

Gespreksleider: Luuk Willems

Luuk Willems is bedrijfskundige en organisatieadviseur, maar meer nog is hij een nieuwsgierige veldonderzoeker op safari door het organisatielandschap. In zijn basisuitrusting zitten geen verrekijker of landkaart, maar wel een spiegel en een kompas. En natuurlijk een pakje post-its. Samen met o.a. Ricardo Semler richtte hij Semco Style Institute op, dat inmiddels over de hele wereld acief is. Hij begeleidt in Nederland organisaties, teams, leidinggevende in de reis naar zelforganisatie.

Voor wie?

Deze Roundtable is bedoeld voor mens- en doelgerichte ondernemers, directeuren, leiders, en (interim-) managers die nieuwsgierigheid naar en in hun organisaties willen verhogen.

“Streven naar een gevoel van verbondenheid is niet genoeg, je kunt je verbonden voelen door een wederzijds belang. Dat betekent niet dat medewerkers zich veilig genoeg voelen om hun stem te laten horen en actief hun creativiteit na te jagen.”

-Sander Hoeken

Interactieve setting

De Roundtable vindt plaats in een klein gezelschap, waarin we graag het gesprek met elkaar aan gaan en waar veel ruimte is voor persoonlijke verhalen en interactie. Elkaar inspireren, leren van elkaars verhalen en elkaar vooruithelpen is het doel van deze Roundtable.

Locatie

De Roundtable vindt plaats op het Kantoor Vibber / Semco Style Institute in Lange Kleiweg 56c, Rijswijk. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. De koffie staat om 09.45 klaar en we gaan om uiterlijk 10.00 van start. Om 12 uur ronden we het gesprek af.

Contact

Contacteer Luuk Willems voor meer informatie over de Roundtable

Aanmeldformulier    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.