Semco Style Roundtable

Wij organiseren regelmatig online en offline events met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je een beschrijving van de volgende Roundtable die gepland staat. Deelname is gratis.

11 februari – 15.30 – 17.00 uur
Iedereen de Baas – aan de slag met zelforganisatie

Er zijn al veel inspirerende boeken geschreven over zelfsturing. Veel organisaties blijven echter kampen met de vraag: hoe begin je? Daarnaast zien we in Nederland, maar ook in andere landen, steeds vaker organisaties in dezelfde valkuilen trappen.

In ons e-book ‘iedereen de Baas’ leggen we uit hoe je met zelforganisatie kunt beginnen en hoe je succesvol kunt groeien naar zelfsturing. Dit begint met het geven van volledig vertrouwen aan je medewerkers. Dit leidt er immers toe dat je je klanten sneller en beter kunt bedienen. Maar hoe ontstaan sterke autonome teams? Wat is er nodig om in control te blijven zonder in charge te zijn? En hoe maak je deze transformatie binnen het managementteam? Met de informatie en adviezen in dit e-book leg je een solide basis, zodat jouw bedrijf wendbaar wordt en het werk awesome.

Tijdens deze virtuele Roundtable gaat auteur en collega Koen de Boer in op de inhoud van dit boek en gaan we graag met je in gesprek. Ben jij al gestart met een transitie naar zelforganisatie? Waar loop je tegen aan? Of sta je op het punt om te beginnen en wil je graag nog wat meer informatie? Schrijf je in en verzeker jezelf van een plek!

Voor wie?

Deze Roundtable is bedoeld voor mens- en doelgerichte ondernemers, directeuren, leiders, en (interim-) managers die bereid zijn om organisaties te creëren die zichzelf continu en succesvol blijven doorontwikkelen. Die met hun team/organisatie de reis naar zelforganisatie al begonnen zijn, of voornemens zijn te beginnen met deze transitie.

Interactieve setting

De virtuele Roundtable vindt plaats in een klein gezelschap, waarin we graag het gesprek met elkaar aan gaan en waar veel ruimte is voor persoonlijke verhalen en interactie. Elkaar inspireren, leren van elkaars verhalen en elkaar vooruit helpen is het doel van deze virtuele Roundtable.
We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.
Met het indienen van dit formulier geef je ons toestemming om je eens per maand een email met nieuws over Semco Style te sturen.
In iedere mail vind je een link om je af te melden als je je bedenkt.
Akkoord