E-Book: De Post-COVID Organisatie

Semco Style Roundtable

Wij organiseren regelmatig online en offline events met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je een beschrijving van de volgende Roundtable die gepland staat. Deelname is gratis.

 

12 oktober 09.00 – 10.30 uur
De Magie van het Midden van de Zorg:
Samenwerking tussen Teamcoach en Manager

De afgelopen jaren volgden talloze zorginstellingen het lichtende voorbeeld van Buurtzorg: zelforganisatie en de kracht van teams kwamen voorop te staan. In de middenlaag werd drastisch geknipt. Toch is het juist het midden waar zelforganisatie optimale inbedding krijgt. Wat kun je doen om teamleiders en teamcoaches in hun kracht te zetten? Wat is het fundament en de context waarin teams, leiders en coaches groeien in en naar zelforganisatie?

Tijdens deze Roundtable gaan collega’s Luuk Willems en Eveline Hadeweg Scheffer hierover graag met je in gesprek. Schrijf je in en verzeker jezelf van een plek! Lees alvast meer over het onderwerp in dit artikel dat we er over schreven.

Voor wie?

Deze Roundtable is bedoeld voor mens- en doelgerichte ondernemers, directeuren, leiders, en (interim-) managers en coaches in de zorg sector die bereid zijn om organisaties te creëren die zichzelf continu en succesvol blijven doorontwikkelen. Die met hun team/organisatie de reis naar zelforganisatie al begonnen zijn, of voornemens zijn te beginnen met deze transitie.

Interactieve setting

De Roundtable vindt plaats in een klein gezelschap, waarin we graag het gesprek met elkaar aan gaan en waar veel ruimte is voor persoonlijke verhalen en interactie. Elkaar inspireren, leren van elkaars verhalen en elkaar vooruit helpen is het doel van deze Roundtable.

Locatie

De Roundtable vindt plaats in een ‘corona proof setting’ in het Semco Style kantoor in het Regus gebouw in Utrecht, Rivoli – Parijsboulevard 209. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Kijk hier voor de routebeschrijving en parkeermogelijkheden. De koffie staat om 09.00 klaar en we gaan om uiterlijk 09.15 van start.


    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.