EVENT: Back To The Future

Semco Style Roundtable

Roundtable

Semco Style Institute organiseert regelmatig online en offline events met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je een beschrijving van de eerstvolgende Roundtable die gepland staat. Deelname is gratis.

Volgende editie: 17 november. Duurzame groei

Als organisatie wil je groeien. Zo kun je de doelen behalen waaraan je je aan het begin van het jaar of start van de onderneming hebt gecommitteerd. Ondernemingen hebben over tijd echter veelal een focus gekregen op financiële groei.

Zo hoorden aandeelhouders tevreden gehouden worden door jaar op jaar groeiende winsten te genereren. In huidige tijd waarin duurzaamheid hoger in het vaandel staat, is deze financiële groei echter niet voldoende voor een generatie die nadrukkelijk op zoek is naar zingeving. Dit houdt dus ook persoonlijke groei, relationele groei en ecologische groei in.

Hoe kun je je organisatie hierop inrichting en werkelijk duurzaam groeien?

Tijdens deze Roundtable gaan we in gesprek over wat het inhoudt om als organisatie zowel lange termijn als korte termijn doelen te realiseren, en daarmee personeel, aandeelhouders en andere belanghebbenden tevreden te stellen.

  • Hoe definieert jouw organisatie groei?
  • Hoe transparant is de communicatie met betrekking tot de positieve en negatieve impact die de organisatie maakt?
  • Dient de ene vorm van groei opgeofferd te worden om de ander te behartigen en wat is een hierin een mogelijke balans?

Tijdens deze roundtable is er ruimte voor jouw kijk op deze vragen en andere drukkende vraagstukken over duurzame groei.

Voor wie?

Deze Roundtable is bedoeld voor mens- en doelgerichte ondernemers, directeuren, leiders, en (interim-) managers die nieuwsgierigheid naar en in hun organisaties willen verhogen.

“Streven naar een gevoel van verbondenheid is niet genoeg, je kunt je verbonden voelen door een wederzijds belang. Dat betekent niet dat medewerkers zich veilig genoeg voelen om hun stem te laten horen en actief hun creativiteit na te jagen.”

-Sander Hoeken

Interactieve setting

De Roundtable vindt plaats in een klein gezelschap, waarin we graag het gesprek met elkaar aan gaan en waar veel ruimte is voor persoonlijke verhalen en interactie. Elkaar inspireren, leren van elkaars verhalen en elkaar vooruithelpen is het doel van deze Roundtable.

Locatie

De Roundtable vindt plaats op het Semco Style Instituut kantoor in Utrecht Leidsche Rijn – Reykjavikstraat 2. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Kijk hier voor de routebeschrijving en parkeermogelijkheden. De koffie staat om 09.15 klaar en we gaan om uiterlijk 09.30 van start. Om 11 uur ronden we het gesprek af.

Contact

Contacteer Luuk Willems voor meer informatie over de Roundtable

Aanmeldformulier


    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.