E-Book: Iedereen de baas

Semco Style Roundtable

Roundtable

Semco Style Institute organiseert regelmatig online en offline events met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je een beschrijving van de eerstvolgende Roundtable die gepland staat. Deelname is gratis.

Volgende editie: nieuwe datum volgt snel.

Zit je tijdens je werk vaak in een flow?

Ben je toegewijd aan het werk dat je doet?

Kom je na een dag gewerkt te hebben met energie thuis?

Kan je drie keer ‘ja’ antwoorden op bovenstaande vragen, dan ben je waarschijnlijk een bevlogen persoon op je werk.

Niet voor velen is driemaal het ja-woord geven op deze vragen van toepassing. Depressiviteit, een gevoel van nutteloosheid (ook wel de bekende bullshit jobs) en oververmoeidheid heersen in vrijwel elke organisatie.

Wat kun je als leider of medewerker nu doen om energie, flow en toewijding te verhogen om zo in een team of organisatie te werken met bevlogen mensen?

Tijdens deze roundtable gaan we aan de haal met deze vraagstukken en geven je inzichten in hoe je deze effectief kunt verhelpen. Aan de hand van Nederlands onderzoek, eigen ervaringen en een spiegeling op de Semco Style filosofie, zal deze roundtable je de juiste handvatten geven om bevlogenheid te stimuleren.

Tijdens deze roundtable is er ruimte voor jouw kijk op deze vragen en andere drukkende vraagstukken over bevlogenheid.

Voor wie?

Deze Roundtable is bedoeld voor mens- en doelgerichte ondernemers, directeuren, leiders, en (interim-) managers die nieuwsgierigheid naar en in hun organisaties willen verhogen.

“Streven naar een gevoel van verbondenheid is niet genoeg, je kunt je verbonden voelen door een wederzijds belang. Dat betekent niet dat medewerkers zich veilig genoeg voelen om hun stem te laten horen en actief hun creativiteit na te jagen.”

-Sander Hoeken

Interactieve setting

De Roundtable vindt plaats in een klein gezelschap, waarin we graag het gesprek met elkaar aan gaan en waar veel ruimte is voor persoonlijke verhalen en interactie. Elkaar inspireren, leren van elkaars verhalen en elkaar vooruithelpen is het doel van deze Roundtable.

Locatie

De Roundtable vindt plaats op het Semco Style Instituut kantoor in Utrecht Leidsche Rijn – Reykjavikstraat 2. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Kijk hier voor de routebeschrijving en parkeermogelijkheden. De koffie staat om 09.15 klaar en we gaan om uiterlijk 09.30 van start. Om 11 uur ronden we het gesprek af.

Contact

Contacteer Axel Mpeti voor meer informatie over de Roundtable