Webinar serie

Wij organiseren op regelmatig basis webinars met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je de beschrijvingen van de webinars die tot nu toe gepland zijn. Deelname is gratis.

Bouwen Aan Sterke Teams
Dinsdag 14 april 15.00 – 16.00

Nooit eerder kreeg het woord ‘team’ zoveel lading – want door de COVID-19 pandemie zijn we samen in een nieuwe situatie beland. Als team. Het team waarmee je opereert, is altijd al de bouwsteen van je succes geweest, maar hoe je nu het beste uit jouw medewerkers kunt halen is actueler dan ooit. In dit artikel geven we je een aantal tips die aan de basis van zelforganisatie staan en die jou direct helpen sterkere teams te bouwen. En tijdens het webinar gaan we graag met je in gesprek over dit onderwerp.

Het wordt een interactieve sessie waarin we jou graag helpen bouwen aan sterke(re) teams. Je hebt de mogelijkheid jouw persoonlijke case te bespreken en vraagstukken in te brengen om met ons, en andere gelijkgestemden, te bespreken.

Meld je nu aan via het formulier hiernaast en dan zien we je graag op dinsdag 14 april!

Alvast inspiratie opdoen?

 

We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.
Met het indienen van dit formulier geef je ons toestemming om je eens per maand een email met nieuws over Semco Style te sturen.
In iedere mail vind je een link om je af te melden als je je bedenkt.

Akkoord