Webinar serie

Wij organiseren op regelmatig basis webinars met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je de beschrijvingen van de webinars die tot nu toe gepland zijn. Deelname is gratis.

Het volgende geplande webinar:

De Kracht van Zelfsturing
16 februari 15.00 – 16.00 uur

Tijdens dit gratis webinar bespreken we de kracht van zelfsturing; volgens ons de fundamentele vereiste voor het versterken van zowel menselijk- als organisatiesucces in de hedendaagse turbulente tijden, en zeker ook in onze toekomstige economie.

Zelfsturing is momenteel een hot topic en komt vaak naar voren in discussies. Maar waar moet je beginnen, als je besloten hebt om de weg van zelfsturing in te slaan? Veel organisaties en hun leiders maken de fout zich teveel te concentreren op het einddoel: een volwassen, zelfsturend team dat volledig autonoom functioneert.

Dit is echter niet iets dat van de ene op de andere dag kan worden bereikt, en het management moet nieuwe, zelfsturende teams geleidelijk laten groeien in hun volwassenheid. Tijdens dit webinar vertellen we je alles over de basis van een zelfsturende organisatie en hoe je je teams succesvol kunt laten groeien om autonoom te handelen.

Ben jij klaar om aan een sterke basis voor zelfsturing te bouwen binnen jouw organisatie? Meld je aan voor het webinar door het registratieformulier in te vullen.

Let op, dit is een internationaal webinar en zal daarom plaats vinden in het Engels.

Ben je op zoek naar meer inspiratie rondom dit onderwerp? Kijk dan eens naar dit Engelstalige artikel ‘Power of Self-management’ dat we er over schreven.

Alvast inspiratie opdoen?


    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.