E-Book: Iedereen de baas

Webinars

Wij organiseren op regelmatig basis webinars met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je de beschrijvingen van de webinars die tot nu toe gepland zijn. Deelname is gratis.

Het volgende geplande webinar:

De kracht van gedeelde macht
Donderdag 18 januari 16.00 – 17.00

Een ander laten doen wat jij wil, jij die doet wat een ander wil: dat is de kern van macht. Zonder de uitoefening ervan komen we niet tot gezamenlijke keuzes en afgestemde handelingen; niet in 1-op-1 relaties, en al zeker niet in organisaties. Toch heeft macht een bijklank, een vieze bijsmaak. Een wasem van ongemak en uitwassen, een kracht die zichzelf uitholt doordat betrokkenen aan beide zijdes van het machtspectrum belanden in een karikatuur van zichzelf. Waarom maken leiders zich steeds groter en medewerkers zich steeds kleiner? En wat is het alternatief?
In dit webinar laten we zien hoe je zorgt voor machtbalans in organisaties, en hoe iedere medewerker en leidinggevende daaraan kan bijdragen.

Host

Luuk Willems
Co-founder Semco Style Institute

Luuk Willems is alweer 20 jaar bedrijfskundige. Alhoewel het sec verstrijken van tijd nooit kan worden gezien als persoonlijke verdienste, levert dat hem voldoende bagage op als organisatie-adviseur. Stiekem ziet hij zichzelf liever als een nieuwsgierige veldonderzoeker op safari door het Nederlandse organisatielandschap. In zijn basisuitrusting zitten geen verrekijker of landkaart, maar wel een spiegel en een kompas. En natuurlijk een pakje post-its.

Aanmeldformulier    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.