E-Book: Iedereen de baas

Webinars

Wij organiseren op regelmatig basis webinars met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je de beschrijvingen van de webinars die tot nu toe gepland zijn. Deelname is gratis.

Het volgende geplande webinar:

De Kracht van Zelforganisatie
Dinsdag 07 maart 09:00 – 10.00 uur

In de Semco Style filosofie wordt zelforganisatie gezien als een middel om de doelen van een organisatie te realiseren, niet als doel op zich. Met dit perspectief heeft zelforganisatie het vermogen om autonome teams te creëren, die zich verantwoordelijk voelen voor organisatorische doelen, deze eigen maken en een bedrijfscultuur te creëren die wordt gekarakteriseerd door bevlogenheid onder de mensen.

Lang na de introductie van zelforganisatie in vele sectoren wereldwijd, heeft het naast succesverhalen ook veel vraagtekens opgeleverd. Wat zijn de grenzen van zelforganisatie? Wanneer zijn wij als team of organisatie succesvol zelforganiserend? En hoe brengt zelforganisatie nou meetbaar succes met zich mee? In dit webinar gaan we in op de principes die aan deze vragen ten grondslag liggen en gaan we in op essentiële vragen die voorafgaand beantwoord dienen te worden.

Benieuwd naar wat zelforganisatie jouw organisatie kan bieden? Meer weten over onze trainingsprogramma’s? Zet dit webinar dan snel in je agenda en meld je aan door het registratieformulier in te vullen – tot snel!

Alvast inspiratie opdoen?

Lees hier het Engelstalige artikel dat we schreven over hybride werken en hoe wij hier vanuit de Semco Style filosofie tegenaan kijken.

Aanmeldformulier    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.