E-Book: De Post-COVID Organisatie

Webinars

Wij organiseren op regelmatig basis webinars met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je de beschrijvingen van de webinars die tot nu toe gepland zijn. Deelname is gratis.

Het volgende geplande webinar:

Hybride Werken
Gaat Niet Over Waar Je Werkt
Donderdag 18 Nov. 09.00 – 10.00 uur

Wat we zeker weten, is dat flexibel werken niet meer weg te denken is. De hybride werkplek is een nieuwe combinatie van werken op afstand én op locatie – een gemengd model waarbij sommige werknemers terugkeren naar de werkplek en anderen vanuit huis blijven werken.

Het belooft het beste van twee werelden: flexibiliteit en vrijheid voor werknemers om te werken waar en wanneer ze willen, en tegelijkertijd het faciliteren van persoonlijke live momenten met teams. Maar hoe passen we ons aan deze manier van werken aan en waarom lijkt het alsof de meeste leiders nog geen echte hybride mindset hebben? En als Hybrid Werken niet gaat over waar je werkt, waar gaat het dan over?

Dit en nog veel meer ontdek je in ons webinar. Klaar om jezelf voor te bereiden op de “hybride” toekomst van werk? Dan moet dit webinar zeker in je agenda staan. Meld je aan door het registratieformulier in te vullen – tot dan!

Let op! Dit betreft een internationaal webinar en het webinar vindt daarom plaats in het Engels.

Alvast inspiratie opdoen?

Lees hier het Engelstalige artikel dat we schreven over hybride werken en hoe wij hier vanuit de Semco Style filosofie tegenaan kijken. Ook schreef collega Eveline dit blog over haar persoonlijke ervaring als nieuw teamlid in een hybride werkend team.


    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.