Webinar serie

Wij organiseren op regelmatig basis webinars met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je de beschrijvingen van de webinars die tot nu toe gepland zijn. Deelname is gratis.

Het volgende geplande webinar:

Semco Style Stories

Een webinar serie met authentieke verhalen van over de hele wereld over de kansen en uitdagingen van zelforganisatie.

Reis virtueel met ons de wereld rond en dompel jezelf onder in de buitengewone reizen van gewone mensen en bedrijven die begonnen zijn aan hun missie naar zelforganisatie. Leer meer over het begrip van zelforganisatie, laat je inspireren door praktische voorbeelden en krijg de kans om tijdens en na de sessies in gesprek te gaan over deze verhalen. Sprekers en aanwezigen van over de hele wereld komen bij elkaar met de gezamenlijke passie om werk op een andere manier vorm te geven. Elke sessie duurt een uur inclusief interview en Q&A.

10Pines:
How to manage without a boss
12 mei 15.00 – 16.00 uur
Jorge Silva is een van de oprichters van 10Pines, een softwarebedrijf met een horizontale structuur in Argentinië. 10Pines heeft de afgelopen 10 jaar elk aspect van klassiek management uitgedaagd: het is een organisatie zonder bazen met bijna 100 mensen, een open-boek managementbeleid met transparantie over zelfs salarissen, een besluitvormingssysteem voor toestemming, een gedurfd winstdeling-beleid en een sterke cultuur gebaseerd op vertrouwen en samenwerking.

De resultaten op het gebied van toewijding, geluk en prestatie zijn buiten gewoon goed. Benieuwd hoe je je eigen manier van werken en die van uw bedrijf kunt uitdagen? Dan mag deze editie van Semco Style Stories niet in jouw agenda ontbreken! Schrijf je in voor het webinar door het registratieformulier in te vullen en deel te nemen aan het gesprek.

Let op, dit is webinar is onderdeel van een internationale webinar serie en zal daarom plaats vinden in het Engels.


    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.