Webinar serie

Wij organiseren op regelmatig basis webinars met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je de beschrijvingen van de webinars die tot nu toe gepland zijn. Deelname is gratis.

Het volgende geplande webinar:

Leading Remote Teams in a Distributed World
5 November 16.00 – 17.00 uur

Managers leerden de afgelopen tijd dat het voor teams mogelijk is om vanuit huis te werken, zonder de productiviteit in gevaar te brengen of de sales te schaden. Maar dit vereist wel aanpassingen in leiderschap. Effectief leiderschap van teams op afstand wordt een vereiste in de nieuwe manier van werken. Maar waar begin je?

Nu managers geforceerd zijn met teams op afstand te werken, worden zij ook gedwongen om op output te gaan sturen in plaats van de hoeveel tijd dat iemand op kantoor doorbrengt. Werken op afstand is onmogelijk als je de persoon aan de andere kant van het scherm niet kunt vertrouwen. Micromanagement en proberen te controleren hoe je medewerkers hun tijd op afstand doorbrengen is dan ook contraproductief. In plaats daarvan is het van belang voor managers om vertrouwen op te bouwen en te verdienen. Leidinggevenden moeten leren meer beslissingsbevoegdheid en autonomie in de teams te leggen en te werken aan een werknemersvriendelijke cultuur waarin psychologische veiligheid verankerd is.

Ben je klaar om deze nieuwe manier van werken te omarmen en je leiderschap binnen teams op afstand te verbeteren? Meld je aan voor het webinar door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Let op, dit is een internationaal webinar en zal daarom plaats vinden in het Engels.

Ben je op zoek naar meer inspiratie rondom dit onderwerp? Kijk dan eens naar dit Engelstalige artikel dat we er over schreven of naar het Engelstalige virtuele programma waarin we je helpen effectief leiderschap op afstand te creëren

Alvast inspiratie opdoen?


Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.