Webinar serie

Wij organiseren op regelmatig basis webinars met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om flexibele en veerkrachtige organisaties te bouwen. Op deze pagina vind je de beschrijvingen van de webinars die tot nu toe gepland zijn. Deelname is gratis.

Het volgende geplande webinar:

Gain More out of Agile with Semco Style
8 September 15.00 – 16.30 uur

Volgens Forbes Insights is 92% van de wereldwijd geïnterviewde CEO’s van mening dat wendbaarheid van organisaties van cruciaal belang is voor zakelijk succes. Iedereen is het er over eens dat flexibele organisaties die snel kunnen reageren op marktveranderingen de toekomst hebben. De Agile-methodiek stelt organisaties in staat om precies dat te doen.

Maar bijna elk onafhankelijk onderzoek toont aan dat juist de cultuur van een bedrijf de grootste belemmering is voor een succesvolle Agile adoptie. Komt dat je bekend voor? Haak dan aan bij ons gratis internationale webinar, ‘Gain more out of Agile with Semco Style’ en leer hoe je de switch kunt maken van een cultuur van controle naar een cultuur van vertrouwen.

Meld je aan en zet de eerste stap naar het ontwerpen van een veerkrachtige organisatie die zich snel kan aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Let op, dit is een internationaal webinar en zal daarom plaats vinden in het Engels.

Alvast inspiratie opdoen?


Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.