E-Book: Iedereen de baas

Iedereen de Baas - aan de slag met zelforganisatie

e-Book

Er zijn al veel inspirerende boeken geschreven over zelfsturing. Veel organisaties blijven echter kampen met de vraag: hoe begin je? Daarnaast zien we in Nederland, maar ook in andere landen, steeds vaker organisaties in dezelfde valkuilen trappen.

In dit e-book leggen we uit hoe je met zelforganisatie kunt beginnen en hoe je succesvol kunt groeien naar zelfsturing. Dit begint met het geven van volledig vertrouwen aan je medewerkers. Dit leidt er immers toe dat je je klanten sneller en beter kunt bedienen. Maar hoe ontstaan sterke autonome teams? Wat is er nodig om in control te blijven zonder in charge te zijn? En hoe maak je deze transformatie binnen het managementteam? Met de informatie en adviezen in dit e-book leg je een solide basis, zodat jouw bedrijf wendbaar wordt en het werk awesome.

Vul het formulier hiernaast in en download direct ons boek ‘Iedereen de Baas – aan de slag met zelforganisatie’ als e-book of als podcast.

Roundtable
We organiseren op regelmatige basis gratis Roundtables, waarin we dieper in gaan op de inhoud van het e-book en waarin we graag met jou, en andere gelijkgestemden, in gesprek gaat over jouw situatie. Meld je vandaag nog aan en verzeker jezelf van een plek!    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.