E-Book: Iedereen de baas

De Post-COVID Organisatie - De nieuwe wereld van werk

e-Book

We hebben allemaal geleerd om anders te werken. Een nieuwe balans tussen online en offline werk zal blijven bestaan. Nu is de tijd om te reflecteren op wat we hebben geleerd en om jouw future of work te bepalen met wat wij noemen de post-COVID organisatie.

In dit e-book gaan we in op hoe je jouw post-COVID organisatie inricht. Er zijn uitdagingen waar alle organisaties mee te maken hebben gehad en nog steeds mee worden geconfronteerd. Maar de tijdelijke maatregelen die zijn getroffen om thuis te werken, kunnen een katalysator zijn voor een blijvende verandering binnen jouw organisatie. Er komt ongetwijfeld een nieuwe focus op wederzijds vertrouwen. Maar zijn vertrouwen en gedeelde controle voldoende om van werken op afstand een echt succes te maken? Wat is er nog meer nodig van bedrijven om succesvol te zijn in de toekomst van werk en om met de tijd mee te gaan? En hoe ziet de nieuwe rol van leiders eruit?

Alle informatie en adviezen in dit e-book zijn bedoeld om je te helpen jouw post-COVID-organisatie duurzaam te veranderen en vorm te geven door de pandemische uitdagingen om te zetten in kansen.

Vul het formulier hiernaast in en wij sturen je de link om het e-book te downloaden, zodat je direct met ons boek ‘De Post-COVID Organisatie: De Nieuwe Wereld Van Werk’ aan de slag kan gaan.

post-covid e-book nl    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.