E-Book: Iedereen de baas

Inzicht in Zelforganisatie

Semco Style Team Selfie

Hoe Semco Style is jouw organisatie?

Wil je onderzoeken hoe jouw bedrijf meer zelforganiserend kan worden of bijvoorbeeld effectiever met remote of hybride teams kan werken? Met de Semco Style team selfie meet je de gewoonten en kwaliteiten van jouw team volgens Semco Style standaarden.

De resultaten geven je een helder inzicht van het pad dat je kunt bewandelen richting zelforganisatie binnen de organisatie, ondersteund met praktijkvoorbeelden en een teamrapportage.

 

Hoe werkt de Team Selfie?

De Team Selfie is een statistisch gevalideerde tool waarmee teams hun ontwikkelproces zelfstandig vorm kunnen geven. Het bestaat uit 45 meerkeuzevragen die zijn gebaseerd op het Semco Style Framework van 5 principes en 15 pilaren.

  • Elke deelnemer ontvangt een persoonlijke uitnodiging om de Team Selfie binnen een bepaald tijdsbestek te voltooien.
  • Alle deelnemers krijgen een individueel rapport van hun persoonlijke kijk op het team en praktische tips over wat ze kunnen verbeteren.
  • Het teamrapport vat de individuele standpunten samen en brengt discussies voor teamverbetering op gang.
  • Het organisatierapport verzamelt alle resultaten om de voortgang tussen teams over een bepaalde periode te vergelijken en bij te houden.

Ter ondersteuning van de resultaten, rapportages en vervolgstappen bieden we een gefaciliteerde werksessie aan met een Semco Style Expert. Kosten hiervoor zijn niet inbegrepen in de Team Selfie kostprijs.

Prijs

Losse prijs één Team Selfie:
€ 25,- per persoon

Aanvraag boven de 50 personen:
€ 20,- per persoon

Klik op onderstaande button en vraag direct de Semco Style team selfie op!

Sessie ter ondersteuning

Ter ondersteuning van de resultaten, rapportages en vervolgstappen kun je een gefaciliteerde werksessie aanvragen met een Semco Style Expert. Voor meer informatie neem met ons of onze experts contact op via Axel Mpeti.

Selfie Sneak peek

Aanmeldformulier

    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.