E-Book: Iedereen de baas

Tweede groep Semco Style Consultants gecertificeerd

Amsterdam, 6 april 2017 – Vandaag heeft de tweede groep consultants de intensieve opleiding tot Certified Semco Style Consultant succesvol afgerond. Namens Semco Style Institute, een internationaal initiatief van de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler en een groep Nederlandse ondernemers, reikten medeoprichters Arko van Brakel en Luuk Willems de felbegeerde certificaten uit aan de consultants.

 

Semco Style Institute biedt sinds de zomer van 2016 trainingsprogramma’s aan consultants, ondernemers, leiders en andere change makers, gebaseerd op de succesvolle democratische leiderschapsprincipes van Ricardo Semler. Een gecertificeerd Semco Style consultant maakt na een intensieve opleiding van een half jaar officieel deel uit van de Semco Style kennis community. Hij of zij heeft daarmee de mogelijkheid organisaties en hun leiders, ondersteund door het Semco Style kennisnetwerk, te begeleiden naar een meer op het huidige disruptieve tijdperk afgestemde manier van werken en organiseren. Daarin staan wendbaarheid, betrokkenheid, eigenaarschap, innovatie en vitaliteit centraal. Geheel in Semco Style zijn de strenge kwalitatieve criteria voor certificering volledig in co-creatie met de consultants tot stand gekomen.

 

Over Semco Style Institute

Semco Style Institute is in 2016 opgericht door Ricardo Semler, Arko van Brakel, Farouk el Kodady en Luuk Willems. Semco Style Institute biedt trainingsprogramma’s voor consultants, interim managers, veranderaars en ondernemers die organisaties Semco Style – mensgericht en democratisch – willen inrichten.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie, hoge-resolutie beeldmateriaal of een interview met een van de certified consultants kunt u contact opnemen met:
Annemieke van Herk
06 26 16 09 74
annemieke@semcostyle.org