E-Book: De Post-COVID Organisatie

Het kantoor van Semco Style Institute is te vinden in het Regus gebouw Rivoli, Utrecht. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Bij aankomst kun je je melden bij de ingang van het Regus gebouw door aan te bellen of door contact op te nemen met één van onze collega’s met wie je een afspraak hebt. We heten je van harte welkom en de koffie staat altijd klaar.

Met de auto
Leidsche Rijn Centrum (alwaar het kantoor gevestigd is) is uitstekend bereikbaar met de auto. Het stadscentrum ligt direct aan de A2. Klik hier voor een routebeschrijving.

Parkeren
Je kunt parkeren in Parkeergarage Brusselplein. Deze parkeergarage heeft twee ingangen. Een ingang aan de Londonstraat en een ingang op de kop van de Parijsboulevard. Vanaf hier volg je de bordjes naar ‘Regus’ en dan kom je vanzelf uit bij de ingang waar je verder geholpen wordt.

De eerste 2 uur is het gratis parkeren in deze parkeergarage, daarna zijn de kosten € 2,50 per uur. Je kunt betalen met Pin, Mastercard of Maestro bij de slagboom van de parkeergarage.

Met het openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer is ons kantoor makkelijk te bereiken. NS Station Utrecht Leidsche Rijn is op slecht een minuut loopafstand van het stadscentrum en van ons kantoor. Met de trein sta je zo in 4 minuten vanaf Utrecht Centraal in het winkelcentrum. De sprinter rijdt ieder kwartier tussen Utrecht CS en station Leidsche Rijn.

Ook de bus brengt je vanuit alle omliggende wijken en plaatsen gemakkelijk naar busstation Utrecht Leidsche Rijn, en er vertrekt vanaf hier ook elke 5 minuten weer een bus terug naar Utrecht Centraal.

Plan je reis met 9292