E-Book: Fast Forward the Future of Work

Het kantoor van Semco Style Institute is te vinden in het centrum van Utrecht Leidsche Rijn. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

We heten je van harte welkom en de zelfgebrouwen(!) koffie staat altijd voor je klaar.

Met de auto
Leidsche Rijn Centrum (alwaar het kantoor gevestigd is) is uitstekend bereikbaar met de auto. Het stadscentrum ligt direct aan de A2. Klik hier voor een routebeschrijving.

Parkeren
Je kunt parkeren in de parkeergarage op de Oslostraat. Bel bij aankomst even naar Axel Mpeti (0627141549), dan worden de deuren van de parkeergarage voor je geopend. Parkeren is hier gratis! Loop je deze parkeergarage uit kom je pal naast het kantoor van Semco Style Institute uit. De deur van het kantoor bevindt ze aan de straatzijde aan de linkerkant.

Met het openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer is ons kantoor makkelijk te bereiken. Vanaf het perron van Station Utrecht Leidsche Rijn is ons kantoor al direct te zien. Slechts een halve minuut lopen ben je verwijderd van een heerlijke kop koffie. Met de trein sta je zo in 4 minuten vanaf Utrecht Centraal bij ons voor de deur. De sprinter rijdt ieder kwartier tussen Utrecht CS en station Leidsche Rijn.

Ook de bus brengt je vanuit alle omliggende wijken en plaatsen gemakkelijk naar busstation Utrecht Leidsche Rijn, en er vertrekt vanaf hier ook elke 5 minuten weer een bus terug naar Utrecht Centraal.

Plan je reis met 9292