Make Work Awesome Met Sabine Uitslag & Joris Kuppens

Welke waarden moeten we uitvergroten in de zorg en welke normen zitten daarbij in de weg? Hoe geef je mensen de ruimte om vanuit waarden te werken en behoud je toch de kwaliteit?

Make Work Awesome is een serie maandelijkse webinars met inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie awesome te maken. Op deze pagina vind je de opname van het webinar met Sabine Uitslag en Joris Kuppens, Sabine is Nederlands politica en voormalig lid van de Tweede Kamer namens het CDA en werkt nu voornamelijk op advies en bestuursfuncties in de zorg. Joris is één van de mensen achter onze partner Progressional People en is actief binnen de Semco Style Healthcare. Op 13 juni 2018 gingen zij in gesprek met Arko van Brakel, Co-Founder en Chief Inspiration Officer van het Semco Style Institute.

Voor veel mensen is het de droom om een managementfunctie te bereiken. Sommige studeren extra hard om er te komen, anderen proberen uit te blinken op het werk om op te vallen. Hoe kan het dan zo zijn dat managers in de weg lopen als teams goed willen functioneren? En hoe kan het dat mensen dan nog steeds een managementfunctie willen?Samen met Sabine Uitslag en Joris Kuppens gaan we op zoek naar antwoorden.

Met vragen als: hoe behoud je de bevlogenheid die je aan het begin van je carrière hebt tot het einde van je werkende leven? Welke waarden moeten we uitvergroten in de zorg en welke normen zitten daarbij in de weg? Hoe geef je mensen de ruimte om vanuit waarden te werken en behoud je toch de kwaliteit?

Joris en Sabine vertellen je hoe je moet omgaan met het tekort aan zorgpersoneel op de arbeidsmarkt en hoe je de zorg weer het stukje lef teruggeeft wat het nodig heeft.