Make Work Awesome met Mark Langedijk

Hoe voorkom je als DGA de ondernemersvalkuil: een bedrijf bouwen dat te afhankelijk blijft van jezelf? Over die vraag gingen we in gesprek met Mark Langedijk van Langedijk & Starren. Kijk het webinar hier terug.

Make Work Awesome is een serie maandelijkse webinars met inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie awesome te maken. Op deze pagina vind je de opname van het webinar met Mark Langedijk. Mark heeft zijn accounting en belastingadviesbureau Semco Style ingericht. Op 8 november 2018 ging hij in gesprek met Luuk Willems, één van de oprichters van het Semco Style Institute.

 

Wie op bezoek gaat bij Langedijk en Starren ziet meer Semco Style dan een traditioneel accountants- en belastingadvieskantoor: van medewerkers die zelf nieuw personeel aannemen, democratische besluitvorming, tot parttime dagen waarin mensen zich bekwamen tot vinoloog of dansschoolhouder. En dat in een organisatie die in iets meer dan tien jaar tijd is gegroeid van 5 tot 18 personen.

Daarmee lijkt Mark Langedijk te ontsnappen aan de valstrik van veel kleine ondernemers: een organisatie die te afhankelijk blijft van de DGA, terwijl zowel de DGA als medewerkers dat graag anders zouden zien.

  • Hoe is het Langedijk gelukt die transitie naar een ondernemende organisatie te maken?
  • Wat zijn tips en lessons learned?

Bekijk het webinar om er achter te komen!

Krijg je geen genoeg van onze webinars?

Check dan ook:
Pieter de Lange: ABN AMRO meets Semco Style
Thijs van Noorden: Zelfsturend volleybal 
Martin Hersman: Fit en Energiek op de werkvloer
Sabine Uitslag & Joris Kuppens in het grote zorg webinar
Arthur Cremers en de case van Hollands Kroon
Joni Uhlenbeck van de Roos Advocaten