Make Work Awesome Met Heiko Fischer

‘Make Work Awesome’ is een serie maandelijkse webinars met inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie “awesome” te maken. Op deze pagina vind je de opname van het webinar met Heiko Fischer. Arko van Brakel en Heiko duiken in het succesverhaal van Resourceful Humans, terwijl Heiko je ondertussen in een virtuele tour meeneemt door zijn awesome kantoor, waar alles met een reden is neergezet.

100% Entrepreneurship, 0% Bureaucracy. Dat is het motto van Resourceful Humans. Met de “RH Way” heeft oprichter Heiko Fischer als missie om elke doelgerichte organisatie te transformeren naar een netwerk vol ondernemers. En dat doet hij met succes. Hij is disruptief in de manier waarop hij deze transformaties aanpakt, maakt gebruik van slim ontwikkelde software tools en artificial intelligence om dit te bewerkstelligen. Op deze manier heeft Resourceful Humans wereldwijd al vele bedrijven succesvol geholpen met hun transformatie.

We believe that people are not just a replaceable part in a manufacturing process. We believe that the most untapped potential in an organization is the human dimension.
– Heiko Fischer