Make work awesome – met Erik Jan Koedijk

Make Work Awesome is een serie maandelijkse webinars met inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie awesome te maken. Op deze pagina vind je het webinar met Erik Jan Koedijk. Erik Jan is organisatieadviseur, keynote spreker, auteur en voorzitter van de raad van advies van Alert Online. Voordat hij zelfstandig ondernemer werd, was Erik Jan partner voor EMEA marketing bij Nokia. Volgens hem een organisatie met een grote toekomst op het gebied van netwerk- en smartphone technologie.
Erik Jan gaat in gesprek met onze co-founder en chief inspiration officer Arko van Brakel. Erik Jan en Arko kennen elkaar uit een gedeeld verleden in internet ondernemerschap. De twee internet visionairs bespreken hoe het internet ons gedrag heeft veranderd en wat toekomstige technologieën ons gaan brengen. Verder wordt er antwoord gegeven op de vragen: is sociale media wel sociaal? Hoe krijgen we het menselijke aspect terug in ons online leven? Hoe ziet de toekomst eruit voor Bitcoin en Blockchain?

Samen onderzoeken Arko en Erik Jan wat mensen in de huidige tijd nodig hebben om zich goed te voelen én goed te presteren. Natuurlijk wordt er gesproken over Erik Jan’s boek ‘Reset! De 9 stappen om in beweging te komen’. Een boek dat twee keer op 1 heeft gestaan in de managementboek top 100. Ook geeft Erik Jan een paar interessante must reads op het gebied van managementliteratuur.

Ten slotte gaat Erik Jan in op de basisvaardigheden voor werkgeluk, vrijheid op de werkvloer, controle zonder te controleren, oplossingen voor ziekteverzuim en hoe je werk awesome maakt volgens hem!

Een bijzonder interessant webinar met veel internationale belangstelling. Ga ervoor zitten en bekijk het volledige webinar in de video op deze pagina. En vergeet niet om je aan te melden voor de volgende sessie op 11 januari 2018.