E-Book: Iedereen de baas

Leiderschap in Zelforganisatie

Brochure download
Ben jij klaar…
Voor de organisatie van de toekomst?

In dit programma ontdek je wat de invulling van leiderschap inhoudt in een zelforganiserend team of organisatie. Hoe behoud je als leider controle over de organisatie, zonder controlerend te werk te gaan? Aan de hand van de Semco Style principes en Roadmap ervaar je hoe je effectieve en energieke organisatie kan leiden, waarin verantwoordelijkheid, prestaties en plezier hoog in het vaandel staan.

In drie dagen word je meegenomen in de wereld van Semco Style en diens visie op leiderschap in de organisatie van morgen. Het programma is zo ontworpen dat je als leider, (interim) consultant, directeur of teamlid direct toepasbare praktijkoefeningen meeneemt in de periode tussen sessies. Deze praktische benadering zorgt voor het creëren van een ritme voor zelforganisatie, al tijdens het programma.

Om genoeg tijd te reserveren voor vragen en tevens de focus van het programma in het vizier te houden hanteren we een beperkt aantal plaatsen.

Download de brochure voor meer informatie!

Klik hier om je direct aan te melden voor het programma.
    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.