E-Book: Iedereen de baas

Hybrid teams leiden

Brochure download
Ben jij klaar…
Voor de organisatie van de toekomst?

De organisatie van morgen wordt gebouwd met de kennis van vandaag. De intrede van het hybride werken heeft het denken over de organisatie van morgen in sneltreinvaart gebracht. Hoe zet deze trend zit voort en hoe passen organisaties zich hierop aan?

In het programma ‘hybride teams leiden’ ga je in zes dagdelen met dit vraagstuk aan de slag. Het programma is zo ontworpen dat je als leider, (interim) consultant, directeur of teamlid direct toepasbare praktijkoefeningen meeneemt in de periode tussen sessies. Deze praktische benadering zorgt voor het creëren van een ritme om op voort te bouwen aan het eind van het programma.

De volgende editie van dit programma start op 2 juni. Om genoeg tijd te reserveren voor een persoonlijke benadering en tevens de focus van het programma in het vizier te houden hanteren we een beperkt aantal plaatsen.

Klaar om samen de organisatie van de toekomst in te richten?
Download de brochure voor meer informatie!

Klik hier om je direct aan te melden voor het programma.
    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.