E-Book: Iedereen de baas

Expert Certificatie Programma

Brochure download
Ben jij klaar…
Voor de organisatie van de toekomst?

Nieuwe manieren om ons werkend bestaan te organisatie krijgen alsmaar meer aandacht wereldwijd. Het wordt gedreven door het besef voor nieuw leiderschap en een persoonlijke invulling van ons werk en passende organisatiestructuren. Word lid van ons internationale netwerk van consultants en vorm samen de toekomst van ons werk!

Dit unieke programma, ontworpen in samenwerking met Ricardo Semler en onze landenpartners wereldwijd, bied je de mogelijkheid om als Semco Style consultant aan de slag te gaan.

Het programma bevat alle relevante kennis om een organisatie compleet zelforganiserend te maken. Aan de hand van de Semco Style kernwaardes, principes en Roadmap word je opgeleid tot Semco Style Expert. Dit bied je de kans om als consultant aan de slag te gaan en organisaties toekomstbestendig te maken.

Om genoeg tijd te reserveren voor een persoonlijke benadering en tevens de focus van het programma in het vizier te houden hanteren we een beperkt aantal plaatsen. 

Klaar om samen de organisatie van de toekomst in te richten?

Download de brochure voor meer informatie!

Klik hier om je direct aan te melden voor het programma.
    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.