E-Book: Iedereen de baas

Word een Semco Style Eco-systeem burger!

Vol trots en enthousiasme kijken we naar de groei van onze internationale gemeenschap en de interesse in Semco Style in de afgelopen jaren. De unieke inzichten van en aanpassingen aan culturen van over de hele wereld heeft Semco Style verrijkt en naar een hoger niveau getild. Dit is het moment om deze kennis te bundelen en de impact van Semco Style nog verder uit te breiden. We verwelkomen je graag op ons Eco-Systeem!

Het Eco-Systeem is in het leven gebracht om onze landenpartners, gecertificeerde Semco Style consultants en klanten te bekrachtigen met de kennis die over vele jaren is verworven. Op dit online platform worden oefeningen, praktijkvoorbeelden en een rijke bron aan content gebundeld om hen in staat te stellen complexe vraagstukken op te lossen en holistische en duurzame oplossingen te ontwikkelen.

Met het Semco Style Eco-systeem zullen we al onze inhoud, verhalen, lessen en inspiraties samen laten komen, samen met ondersteunende e-learning trajecten en andere meetinstrumenten om jouw leerervaring optimaal te maken. Jouw reis door het Eco-systeem gaat uit van drie hoofdonderdelen: het Resource Center, Learning Center en Assessment Center. Alle instrumenten, oefeningen, kennis en frameworks van Semco Style zijn geïntegreerd om een optimaal gebruik te garanderen.

In ware Semco-stijl zal het Eco-systeem een digitale, zelfsturende gemeenschap van burgers (klanten, consultants en partners) tot stand brengen die samen leren, bijdragen en co-creëren.

Let’s shape the future of work, together!