E-Book: Iedereen de baas

Beginnen met Zelforganisatie

Brochure download
Ben jij klaar…
Voor de organisatie van de toekomst?

We leven in een tijd die vraagt om nieuw leiderschap en een nieuwe kijk op de inrichting van onze werkplek en werktijden. Naast het vraagstuk hoe je als werknemer het beste uit jezelf haalt, speelt het vraagstuk hoe je als werkgever aantrekkelijk blijft voor nieuwe generaties.

In dit programma ontdek je hoe zelforganisatie hier een invulling aan kan geven. Ervaar aan de hand van de Semco Style kernwaarden en principes wat zelforganisatie voor jouw organisatie kan betekenen. Met meer eigenaarschap, verantwoordelijkheid en verbeterde communicatie heeft zelforganisatie in het Semco Style jasje de potentie om organisaties effectiever én energieker te maken.

Het programma is zo ontworpen om je op weg te helpen met zelforganisatie door vruchtbare grond te creëren in je organisatie. Om genoeg tijd te reserveren voor vragen en tevens de focus van het programma in het vizier te houden hanteren we een beperkt aantal plaatsen.

Download de brochure voor meer informatie!

Klik hier om je direct aan te melden voor het programma.
    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.