E-Book: Iedereen de baas

AEM-Cube® assessment

verhoog teamprestaties

Als onderdeel van onze consultancy inspanningen maakt Semco Style Institute vaak gebruik van een online assessment tool geproduceerd en wetenschappelijk gevalideerd door Human Insight. Het doel van deze tool, de AEM-Cube, is om goed presterende teams op te bouwen door mensen te laten zien waar zij van nature het beste presteren en hoe ze bijdragen aan verandering.

Bent u klaar voor verandering?

De gemiddelde levensduur van organisaties verandert door de snelheid van technologische innovatie en de manier waarop startups snel kunnen opschalen en invloed hebben op bestaande bedrijfsmodellen. Net als de theorie van Darwin is het niet de sterkste of slimste die overleeft, het is degene die zich het meest kunnen aanpassen aan verandering die overleven. Maak met behulp van de AEM-Cube inzichtelijk hoe uw mensen zich aanpassen aan verandering.

Stel uw mensen in staat

Zitten uw mensen op de juiste plaats en doen ze het de juiste dingen? Met de AEM-Cube assessment vindt u antwoorden op deze vragen. Help te ontdekken waar uw mensen optimaal bijdragen in een teamomgeving. Dit maakt het eenvoudiger om een wendbare organisatie te creëren, die op zijn beurt zal helpen veranderingen soepel te laten verlopen.

Voer strategie sneller uit en creëer een cultuur van succes

Creëer één gemeenschappelijke taal met een gemeenschappelijk doel onder uw mensen. Begrijp hoe verschillende mensen verschillende manieren hebben om dingen te interpreteren, maar ook een andere benadering hebben om organisatorische doelstellingen aan te pakken. Dit proces zal mensen helpen te begrijpen hoe de manier waarop andere mensen dingen benaderen te waarderen. De kwaliteit van interactie is het fundament voor groepen mensen of teams om succesvol samen te werken. Dit fundament is nodig om teams te creëren die elkaar ondersteunen en een zelfsturende capaciteit hebben om conflicten en de doelen en uitdagingen van de organisatie te verwerken.


  Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

  We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.  De AEM-Cube:

  N

  Creëert inzicht in waar u optimaal bijdraagt binnen een organisatie- en teamomgeving;

  N

  Geeft u meer informatie over uw persoonlijke voorkeuren bij het omgaan met complexe situaties en leiderschapsvaardigheden;

  N

  Legt uit waarom strategisch diverse teams beter presteren;

  N

  Voorspelt teamdynamiek en helpt deze dynamiek binnen het team te behouden;

  N

  Brengt de Groei-Curve van uw organisatie in kaart en koppelt deze aan organisatiestrategieën en -doelen.

  Over Human Insight

  Human Insight helpt organisaties over de hele wereld hun aanpassingsvermogen aan verandering in te zien door de mensen te analyseren die het bedrijf aansturen. De slogan van Human Insight is “Always Change a Winning Team”. Deze slogan is gebaseerd op drie decennia onderzoek naar goed presterende organisaties en de teams van mensen die verantwoordelijk waren voor deze prestaties. Hun onderzoek is gepubliceerd door Harvard Business Review en wordt gebruikt door Business Schools in Noord-Amerika, Europa en Azië.