E-Book: Iedereen de baas

Webinars

Je kent het vast wel: het gevoel dat sommige mensen altijd de touwtjes in handen lijken te hebben, terwijl anderen zich steeds kleiner voelen. Macht is vaak het sleutelwoord achter deze dynamiek. Maar wat als macht niet draait om de ene persoon die de baas speelt, maar om een gezamenlijke kracht die iedereen laat floreren?
Luuk Willems, de auteur van het prikkelende artikel ‘Gedeelde macht als kracht’, deelt zijn inzichten en neemt je mee op een reis van herkenning en verandering.

Het volgende geplande webinar:

De magie van macht
Donderdag 30 mei – 10:00 tot 11:00

 

Tijdens dit webinar zul je ontdekken:

  • Duik met ons in herkenbare situaties waar machtsspelletjes en ongelijkheid aan de orde van de dag zijn. Van onverschillige managers tot vergeten klanten, we hebben het allemaal meegemaakt.
  • Ontdek hoe ogenschijnlijk kleine veranderingen in de manier waarop we met macht omgaan, enorme verschillen kunnen maken in onze organisaties. Van kleine keuzes tot grote visies, alles begint ergens.
  • Leer hoe je uit je comfortzone kunt stappen en een omgeving kunt creëren waar iedereen zich gehoord voelt. Van het aanmoedigen van openheid tot het definiëren van heldere speelvelden, we delen praktische strategieën die direct toepasbaar zijn.
  • Laat je inspireren door verhalen van organisaties die daadwerkelijk verandering hebben omarmd en zie hoe kleine stappen grote verschuivingen kunnen teweegbrengen.

Doe gratis mee en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een cultuur van gedeelde macht en verantwoordelijkheid in jouw organisatie! Je krijgt ter voorbereiding op het webinar een gratis versie van het artikel ‘Gedeelde macht als kracht’ van Luuk Willems.

Alvast inspiratie opdoen?

Lees meer over wat zelforganisatie kan doen voor organisaties in de Semco Style Stories reeks! Deze succesverhalen van over de hele wereld geven je een inzicht van de kracht van zelforganisatie.

Aanmeldformulier



















    Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief

    We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. We gebruiken je gegevens uitsluitend om je vraag te beantwoorden en geven deze niet door aan 3e partijen.