E-Book: Iedereen de baas

Beeckestijn clinic

Voorbij hybride: Maak impact met de toekomst van werk

Onze manier van werken is de afgelopen jaren drastisch veranderd: op afstand werken doen we tegenwoordig allemaal. Je kan het zien als omstandigheid, handigheid of hindernis. Nog een stap verder is de kans van het hier en nu te gebruiken om je manier van werken als organisatie opnieuw vorm te geven.

Maar liefst een derde van de Nederlandse jongeren geeft aan te overwegen naar het buitenland te vetrekken voor een aantrekkelijkere baan. Hoe zorg jij ervoor dat je zowel een aantrekkelijke werkgever, als een aantrekkelijke opdrachtgever bent en blijft? Het vraagt om andere manieren van leidinggeven, samenwerken en op een andere manier naar mensen kijken. En dat is precies waar je tijdens deze clinic mee aan de slag gaat. Arko van Brakel en Luuk Willems helpen je organisaties te bekijken met de bril van Semco Style. Erik de Jong deelt praktische voorbeelden van zelforganisatie en hoe dit zijn organisatie helpt een aantrekkelijk werkgever te zijn.

In deze sessie helpen we je vooruit met:

* Een aantrekkelijke werkgever & opdrachtgever, waar begin je?
* digitaal leiderschap
* teameffectiviteit als de kern van organiseren
* wendbaar organiseren en sneller aanpassen

Wat kun je verwachten?

Verwacht een sessie vol inspiratie, een stukje theorie, en voorbeelden uit de praktijk. Ervaar hoe je bouwt aan een mensgerichte cultuur en de klant echt centraal kan gaan zetten. Leer een high-performing omgeving te creëren, de klanttevredenheid sterk te verbeteren en tegelijkertijd het werkgeluk van je medewerkers te verhogen.

Voor wie?

Mens- en doelgerichte ondernemers, directeuren, (interim-) managers, marketingmanagers die hun manier van werken willen vernieuwen en verrijken om zo aantrekkelijk te blijven als bedrijf en werkgever.

Wanneer?

Datum: vrijdag 1 April
Tijd: 09.30 -11.30

 
De clinic wordt verzorgd door:

Arko van Brakel

Een ondernemer pur sang, veelgevraagd adviseur, spreker, trainer en coach: Arko van Brakel draagt vele petten. Maar de belangrijkste hoed die hij draagt is die van een op de toekomst georiënteerde, mensgerichte leider. Een rol die hij zowel pakte als mede-oprichter en Chief Inspiration Officer bij Semco Style Institute als bij tal van andere organisaties.

Luuk Willems

Organisaties beter laten werken voor mensen: dat is de missie van Luuk Willems. Hij is mede-oprichter van Semco Style Institute en heeft een achtergrond als consultant en trainer bij organisaties als Deloitte en de Baak. Samen met een bevlogen team werkt hij iedere dag aan de toekomst van werk in Nederland.

Erik de Jong

Het ondernemerschap van Erik de Jong is een van de drijvende krachten achter het succes van Ivy Global. Het bureau voert technische projecten uit met een unieke formule: technische studenten onder begeleiding van een ervaren projectmanager en werkt anders dan anders sinds haar start: zelforganisatie staat er hoog in het vaandel. Erik deelt praktische tips voor iedere organisatie die zijn aantrekkelijkheid als werkgever wil vergroten.

Schrijf je in!

Schrijf je nu kosteloos in voor deze Clinic via Beeckestijn en verzeker jezelf van een plek. Mocht je nog vragen hebben over deze Clinis, kun je ook contact opnemen met Axel Mpeti