Implement ACE

Dit traject van coaching inclusief een workshop is gericht op organisaties die Agile hebben geïmplementeerd maar nog steeds niet de optimale resultaten ervaren. Na het in kaart brengen van de huidige staat van de teamcultuur met behulp van een wetenschappelijk enquête, wordt het team blootgesteld aan essentiële elementen van zelforganisatie door middel van een reeks interactieve workshops.

Dit wordt gevolgd door implementatiebegeleiding -observaties en coaching ter plaatse – aan teams om de snelheid te verbeteren.

Hoe werkt het?

Stap 1: Met behulp van de Team Selfie organisatie scan en interviews met teamleden wordt de huidige staat van de team cultuur in kaart gebracht.

Stap 2: Door middel van een reeks interactieve, ervaringsgerichte workshops wordt het team blootgesteld aan essentiële elementen van zelforganisatie. Workshops omvatten oefeningen om de afstemming tussen teamleden te verbeteren en eveneens de samenwerking.

Stap 3: Actieve coaching van teamleden op basis van observaties van dagelijkse rituelen.

Voor wie is het?

Dit traject is gericht op organisaties die agile hebben geïmplementeerd, maar niet de optimale resultaten ervaren. Deze worden meestal gekenmerkt door teams die de sprint-doelen niet halen, verplichtingen niet nakomen, constante modus van brandjes blussen en veel stress. Het traject omvat ook gerichte coaching aan de managers van de teams in step-back management.

Tijdsduur

Individuele duur op basis van de huidige status van de organisatie. 

Op maat gemaakte implementatie opvragen

    We process your information in accordance with our privacy policy. We will use your data only to answer your query and not pass it to any third parties.

    I agree with the terms & conditions of Semco Style Institute